Reagan en Gorbatsjov: namen die onverbrekelijk verbonden zijn met de jaren 80. Dat geldt ook voor woorden als materialisme en megasterren. Een decennium dat je kan samenvatten als 'koel en zakelijk'. Het modebeeld voor de dames is angstaanjagender: schoudervullingen en vreemde kapsels. In de jaren 80 moet ook alles grootschalig. Het woord 'mega' wordt gemeengoed. En natuurlijk de megaverhuizing van 1987: het jaar dat Kappé haar kantoor verplaast naar De Hoek.
1980 - Kroning Koningin Beatrix
1983 - Ontvoering Freddy Heineken 
1983 - Opening eerste cosmeticawinkel
1985 - Wubbo Ockels in de ruimte 
1987 - Jacques Parson directeur
1989 - Val Berlijnse Muur
 

De originele ideeën van Frans Kappé worden door Bas Parson gevolgd. Op 10 april 1983 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: een aparte cosmeticashop. Een voor die tijd unieke service naar de passagiers, want nergens ter wereld is in een luchthavengebouw een winkel te vinden met een dergelijk uitgebreid assortiment aan cosmetica. Maar het zijn niet alleen vrouwen die zich aan de cosmetica
toonbank laten zien. De heren der schepping begeven zich eveneens op het pad der lichaamsverzorging. Per 1 juli 1987 treedt Bas Parson terug als directeur en wordt de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap met aan het roer Jacques Parson als algemeen directeur. Op 6 januari 1988 overlijdt na een langdurige ziekte Cees Kappé. De heropening van het Shopping Centre in de.
Zuidhal wordt na een grondige renovatie op maandag 2 mei 1988 feestelijk ingeluid met het ontkurken van een gigantische Magnum Champagne, in aanwezigheid van Haarlemmermeers burgmeester drs A.J. van Dulst en zijn echtgenote.