Natuurlijk en nog eens natuurlijk. Dat staat voor de jaren 90. Hout (in combinatie met wat glanzend metaal) voor het interieur. Katoenen kleding in crème- en aardetinten aan het lichaam. Recyclen als onderdeel van het dagelijkse ritueel. Dior voelt de tijdgeest weer perfect aan en komt met de geur 'Dune'. Calvin Klein meent dat zaken als typisch mannelijk en typisch vrouwelijk uit de tijd zijn en zet met veel succes de unisex-geur 'CK One' op de markt.
1990 - Nelson Mandela bezoekt Nederland
1992 - El Al vliegtuig stort neer op Bijlmermeer
1993 - Kabinet besluit tot uitbreiding en 5e baan Schiphol 
1993 - Oprichting Kappé Distribution
1995 - Opening Schiphol Plaza
 

Met de groei van Schiphol wordt ook Kappé steeds groter. Toch beginnen de jaren negentig niet al te rooskleurig. De Golfoorlog legt tijdelijk de hele wereld lam. Wie niet echt hoeft te reizen, doet dat ook niet. Medio 1991 is de crisis voorbij en bij Kappé worden in de maand september diverse records gebroken. In de maand oktober wordt bekend gemaakt dat voor de vierde achtereenvolgende maal het
Amsterdam Airport Shopping Centre door lezers van het blad Business Traveller is uitgeroepen tot het beste luchthaven- winkelcentrum van de wereld. Met name door de opening van de nieuwe terminal West in mei 1993 werd het winkelbestand flink uitgebreid van 3 naar 7 shops!